Sastojci:
10 jaja
10 žlica šećera
3 žlice kakaa
1 p.za pecivo
2dl ulja
2dl jogurta
10 žlica brašna
Fil 1: 200g gustina ,1 ekstrat od vanilije, 100g bijele čokolade, 1 margarin,200g šećera u prahu, 12dl mlijeka.
Fil 2: 300g šećera, 6dl vode, 500 šumskog voća ili bilo kojeg drugog voća, 120g pudinga od jagode ili vanilije.
Priprema:
1.
Za kore ulupajte 5 bjelanjaka,dodati 5 žlica šećera, 5 žumanjka i dalje dobro mutiti. Dodati 5 žlica brašna, p.za pecivo,1 dcl ulja i 1 dcl jogurta- ispeći koru. Isto tako napraviti i sa drugom korom samo dodati 3 žlice kakaa i ispeći. Od 1l mlijeka uzeti 2dcl i razmutiti 200g gustina i malo ekstrata od vanilije,a u ostatak mlijeka izlomiti 100g bijele čokolade i kada počne da vri zakuhati kašicu. kada se ohladi sjediniti sa 1 margarinom umućenim sa 200g šećera u prahu,umutiti pjenasto. U jednoj zdjeli sipati 300g šećera i 4 dl vode da vri, sipati voće i neka se 4 min kuha,posebno razmutiti 3 pudinga u 2dl vode i zakuhati u voće,pustiti da se ohladi.
2.
Redoslijed: ŽUTA KORA, VOĆNI FIL, BIJELA KREMA, CRNA KORA, BIJELA KREMA. Glazura od čokolade.
Početna Stranica
» VOĆNA ČAROLIJA
VOĆNA ČAROLIJA
Objavljeno 17:01:00 |  u Torte
Like i podijelite recept
About Naveed Iqbal
Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.
