SASTOJCI
Kora- 6 celih jaja
- 12 kašika kristal šećera
- 12 kašika brašna
- 6 kašika mlevenih oraha
- 1/2 praška za pecivo
Crni fil
- 1 margarin
- 100 gr. suvog grožđa
- 100 gr. mlevenih oraha
- 100 gr. mlavenog keksa( plazma)
- 100 gr. čokolade za kuvanje
Beli fil
- 1/2 l. mleka
- 1 puding od vanile
- 8 kašika šećera
- 2 oštrog brašna
- 1/2 margarina
- 200 gr. šlaga
PRIPREMA
Za koru umutiti mikserom jaja i šečer, zatim, dodati ostale sastojke i promešeti lagano sa kašikom, zatim izručiti u tepsiju i peći.Kad je kora pečena i kad se ohladi iseći je po dužini na tri jednaka dela ,koru obaveznp peći u četvtastom plehu.
Crni fil:margarin staviti da se istopi sa vrlo malo mleka ,čokoladom i šećerom a zatim dodati ostale sastojke.
Beli fil:skuvati puding.brašno i šećer u mleku, a kad se to ohladi dodati umućeni margarin.
Uzeti jednu koru staviti na nju crni fil, zatim beli fil preko crnog i prekriti sa ostale dve kore ali u obliku trougla kao što je na slici ,po vrhu trougla možete staviti komadiće nekog voća i odozgo prekriti šlagom.