Sastojci za 4 osobe:
100gr obarenog spanaća
4 pileće šnicle od belog mesa
120gr feta sira
4 paprike babure
1 kesica c sosa od 4 vrse sira
250ml neutralne pavlake za kuvanje
so, biber, vegeta po ukusu
Prilog 2-3 veća krompira
1 ljuta paprika
Priprema:
1.
Pileće belo meso isečemo u šnicle i malo ga izlupamo.
Posolimo ga, pospemo vegetom i biberom.
Feta sir isečemo na trake i složimo preko belog mesa.
Preko feta sira rasporedimo spanać i urolamo šniclu.
Paprike napunimo urolanim šniclama.
U tepsiju isečemo 2 – 3 krompira, 1 papriku, na to složimo paprike punjene šniclama i pokrijemo alu folijom.
2.
Pečemo na 200°C 1 h.
Pavlaku za kuvanje razmutimo sa kesicom sosa od 4 vrste sira, prelijemo preko pečenih paprika i zapečemo bez folije još 10 minuta.
umesto krompira možete staviti i pečurke, a umesto sosa od sira, možete kesicu supe od gljiva razmutiti u neutralnoj pavlaci i dobićete ukus = fantazija
Početna Stranica
» Toskana paprike
Toskana paprike
Objavljeno 05:54:00 | u Slana jela
Like i podijelite recept

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.