Sastojci za 6 osoba:
Potrebno je :
1 pakovanje duplih piškota
100 g. margarina ili putera
500 ml. mleka
2 kesice Pudinga vanilin Dolcela
4 kašike šećera
100 g. crne čokolade
100 g. bele čokolade
200 g. Šlag krema vanilija Dolcela
300 - 400 g. medeno srce
2 kesice Vanilin šećer Dolcela
Priprema:
1.
Puding razmutiti u malo mleka, a ostatak mleka staviti na vatru da se kuva. Razmućeni puding sa šećerom sipati u provrelo mleko. Kuvati dok se ne zgusne. Skloniti puding sa vatre i ohladiti. Ohladjeni puding sjediniti sa umućenim margarinom.
Masu podeliti na dva dela, u prvi deo dodati 100 g topljene bele čokolade, u drugi deo dodati 100 g topljene crne čokolade.
Umutiti šlag kremu pa u beli krem dodati dve pune kašike šlaga i lagano izmešati, i u drugi deo sa crnom čokoladom dodati dve kašike pune šlaga takodje lagano izmešati.
2.
Piškote poredjamo na tablu za tortu koje smo provlačili kroz sok (bilo koji).
3.
Zatim staviti beli fil.
4.
Preko belog fila poredjamo medena srca koja smo na dva tri mesta izbockali viljuškom i provlačili kroz neki sok.
5.
Preko srca preliti crni fil.
6.
Tortu premazati ostatkom šlaga i ukrasiti po želji.
Početna Stranica
» TORTA MEDENO SRCE
TORTA MEDENO SRCE
Objavljeno 01:31:00 |  u Torte
Like i podijelite recept
About Naveed Iqbal
Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.
