Sastojci
100 g Tjestenine Spaghetti Podravka
2 dl Podravka pasirana rajčica
1 žlica Ajvar blagi Podravka
1 konzerva (veća) Eva tuna komada u maslinovom ulju
4 kom. kapare
50 g crvenog luka
maslinovo ulje
2 žlice Grašaka Podravka.
Priprema
1.
Tjesteninu stavite kuhati u kipuću, slanu vodu koju ste blago pouljili.
2.
Za to vrijeme u tavi pripremite umak.
Isiprijajte luk sjeckan na sitne kockice, pa mu dodajte rajčicu, kapare, ajvar i tunu.
3.
Začinite i pirjajte da se svi sastojci prožmu.
Dodajte grašak.
Ubacite kuhanu tjesteninu u umak, promiješajte da se sve poveže i voila!
Vaša klopa je gotova. :).
Početna Stranica
» Spaghetti u umaku od rajčice s tunom
Spaghetti u umaku od rajčice s tunom
Objavljeno 09:20:00 |  u Slana jela
Like i podijelite recept
About Naveed Iqbal
Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.
