Sastojci
Tijesto
2 jaja
10 dag šećera
10 dag brašna
1 žlica kakaa
1/2 žličice praška za pecivo
2 žlice hladne vode
Krema
2 pudinga od vanilije
3 žutanjka
5 žlica šećera
1/2 litra mlijeka
1 margarin
250 ml slatkog vrhnja
2 banane
Priprema
Bjelanjke istući u čvrst snijeg. Dodati šećer, zatim jedan po jedan žumanjak, a nakon svakog žumanjka žlicu hladne vode. dobro izmiksati.U masu lagano umješati brašno, prašak za pecivo i kakao.
Smjesu staviti na nauljen i pobrašnjen lim. Peći 10-15 minuta na 200 C.
Puding pomješati sa zumanjcima i šećerom u pola litre mlijeka.
Kad se ohladi dodati margarin.
Slatko vrhnje istući.
Oguliti i iznječiti banane, te ih dodati u izrađeno vrhnje. Dobro izmješati da se smjesa ujednači.