Sastojci za 10 osoba
Biskvit:
5 zumanjaka
15dag secera
12dag brasna
1/2 p za p
5 bjelanjaka cvrsti snijeg
Krema:
5dl mlijeka
1 puding od vanilije
15dag secera
5dag coko.za kuhanje
15dag maslaca
malo ruma
15dag petit keksa
2dl crne kave ili nescaffe 3in1 classic
3dl vrhnja za slag + 1 kremfix
Priprema
Izradite biskvit i pecite ga na 200C oko 20-tak min.Toploga prelite sa kavom hladnom i pustite neka se ohladi.
Za kremu: izmjesajte secer i puding s malo mlijeka i ukuhajte u ostalo mlijeko zajedno sa cokoladom.U hladno umjesajte maslac s malo ruma.
Biskvit namazite sa 1/2 kreme preko toga slozite kekse namocene u kavu, potom stavite 1/2 polovinu kreme i sve ukrasite umucenim slatkim vrhnjem i kremfixom.
Na vrh mozete naribati cokoladu ili ukrasiti s cokoladnim mrvicama.