Tjestenina s umakom od tunjevine

Objavljeno  01:54:00  |  u  Slana jela


Sastojci za 4 osobe
  • 2 konzerve komadića tune
  • 1 veći luk
  • 500 ml pasirane rajčice
  • 1 dcl bijeloga vina
  • 1 m.ž šećera
  • 1 v.ž senfa
  • češnjak po želji
  • sol,papar,vegeta,origano,sir ribanac
  • 50 dag tjestenine

Priprema

Na laganoj vatri dinstati na ulju sitno sjeckani luk.Nakon što je dobio zlatnu boju stavite pasiranu rajčicu,pa dodajte šećer,češnjak,vino i senf te pustite da malo prokuha.Dodati ocijeđene komadiće tunjevine i začiniti vegetom i paprom.

Dok se umak kuha i priprema,u isto vrijeme kuhajte i tjesteninu.Pazite da se ne prekuha.Ocijedite je i poslužite uz umak ,i po želji poslužite s parmezanom.

Like i podijelite recept

About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

About-Privacy Policy-Contact us
Copyright © 2013 Vrhunski Recepti. Blogger Template by Bloggertheme9
Published..Blogger Templates. Powered by Blogger.
back to top