Sastojci za 8 osoba
Krema
- 2 pudinga od vanilije
- 750 ml mlijeka
- 500 ml tučenog vrhnja
- 4 žlice šečera
Nadjev od višanja
- 2 teglice kompota od višanja
- 2 puding od vanilije
- 6 žlicašečera
Biskvit
- 6 bjelanjaka
- 6 žlica šečera
- 4 žlice brašna
- 15 žličica kokosovog brašna
Glazura
- 500 ml tučenog vrhnja
- 300 g čokolade za kuhanje
Priprema
Prvo krenemo od biskvita. Bjelanjke dobro istućemo u šlag i dodamo im šečera. Malo ih posolimo radi čvrstoće i dodamo polako kokos i brašno uz miješanje lagano mikserom. Uspemo smjezu za biskvit koju smo prethodno izradili u namašćeni i pobrašnjeni lim i pečemo u pečnici cca 20 min na 180 stupnjeva C.
Iscijedimo višnje i u taj sok ukuhamo puding i šećer koje smo dobro izradili kako nebi bilo grudvica pa u tu istu smjesu dodamo višnje. Kada smjesa prokuha, prelijemo je preko ohlađenog biskvita.
Puding od vanilije skuhamo prema uputama, ohladimo ga i u hladno umutimo prethodno zamiješani šlag (tučeno vrhnje).
Na laganoj vatri prokuhamo 500 ml tučenog vrhnja i otopimo tamnu čokoladu za kuhanje što nam treba za glazuru.
Posluživanje
Kolač ohladimo i poslužimo sječenog na kocke... uživajte.... :)

About
