Baiser torta s jagodama

Objavljeno  20:08:00  |  u  Torte

Baiser torta s jagodama

Sastojci

  • 3 gotove kore od baiser mase (masa od bjelanjaka i šećera)
  • 500 ml slatkog vrhnja
  • 500 g jagoda
  • 2 Vanilin šećera Dolcela By Podravka
  • 2 Šlagfixa Dolcela By Podravka


Priprema

U visoku posudu ulijte slatko vrhnje i miješajte električnom mješalicom 1 minutu. Dodajte sadržaj vrećica šlag fiksa i vanilin šećera te dalje miješajte elekričnom mješalicom (najvećom brzinom) sve dok masa ne postane čvrsta.

Jagode operite, očistite i narežite na četvrtine.

Baiser koru stavite na prikladnu podlogu i premažite je trećinom tučenog slatkog vrhnja. Polovicu pripremljenih jagoda rasporedite preko tučenog slatkog vrhnja, prekrijte sljedećom korom pa postupak ponovite tako da završite trećom baiser korom.

Posluživanje
Tortu ukrasite tučenim slatkim vrhnjem i jagodama, a prije posluživanja je dobro ohladite.

Savjet
Jagode prije stavljanja u tortu možete poškropiti maraskinom i ostaviti neka kratko odstoje.

Like i podijelite recept

About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

About-Privacy Policy-Contact us
Copyright © 2013 Vrhunski Recepti. Blogger Template by Bloggertheme9
Published..Blogger Templates. Powered by Blogger.
back to top