- keksi od integralnog brašna
- l litra sojinog mlijeka
- 100 ml agava sirupa
- šalica mljevenih badema (prethodno tostiranih 15-ak min na 150°C)
- 2 kesice BIO praška za puding vanilija
- 1 pakovanje soja šlaga
- 1-2 žlice kakao praha
- polovine trešanja za ukras
Priprema:
Kekse poredajte u pleh dimenzije cca 20×30 cm. Skuhajte puding prema uputama na vrećici, zasladite agava sirupom i umiješajte 2/3 šalice mljevenih badema.
Izlijte na kekse i ostavite da se ohladi 10 -ak minuta. Za to vrijeme miksajte sojin šlag na najjačoj brzini 3 minute. Dodajte malo agava sirupa i kakao prah i miksajte još 2 minute. Poravnajte preko pudinga i pospite sa ostatkom (1/3 šalice) mljevenih badema. Ukrasite polovicama trešnje i stavite u hladnjak na 2 sata. Potom kolač narežite na kocke i uživajte!