- 12 palačinki (6 običnih 6 čokoladnih)
- 2 Puding vanilin Dolcela
- 1 šlag u prahu Dolcela
- 1 (0.2 dcl) šlag tekući Dolcela 5+
- 8 dcl mlijeka (za puding)
- 1.25 dcl mlijeka (za šlag)
- 6 žlica šećera
- 1 vanili šećer Dolcela
- 50 g mljevenih oraha
- 1 rebro mliječne čokolade
- 1 rebro čokolade za kuhanje
Priprema
Ispecite svoje najbolje palačinke….6 običnih….6 čokoladnih…najednostavnije je u smijesu dodati 2-3 žlice kakaa
Skuhati 2 puding sa šećerom u 8 dcl mlijeka
Kad se ohladi u njega dodati napravljeni šlag iz vrećice i dobro izmikasati
Smijesu podijeliti na tri dijela
U jednu dodati orahe i vanili šećer, u drugu rastopljenu čokoladu a treća ostaje od pudinga od vanilije
E sada dajte mašti na volju i slažite palačinka pa krema po izboru i tako dok sve ne potrošite….tortu slažite u kalupu da vam se ne uruši…(iz vlastitog iskustva znam)
Kad se torta ohladi ukrasite ju šlagom…i dalje po želji….
About
