Sastojci:
10 komada jaja
10 kasika secera
9 kasika brasna
1 kasika kakaa u prahu Dolcela
1 kesica Prašak za pecivo Docela
fil
600 ml mleka
2 kesice puding sa ukusom slatke pavlake
250 g putera ili margarina
2 kasike secer
150 g prah secera
preliv
100 g cokolade
4 kasike ulja
200 g kokosa
Priprema:
1.
Izmutiti 5 belanaca pa dodati 5 kašika šećera, 5 žumanaca, 5 kašika brašna i pola kesice praška za pecivo. Preručiti testo u tepsiju i ispeći koru.
Drugu koru napraviti na isti način samo umesto 5 kašika brašna, u drugoj kori staviti 4 kašike brašna i jednu kašiku kakaoa.
2.
Fil: U 100 ml mleka razmutiti puding. Preostalih 500 ml mleka staviti sa dve kašike šećera da se kuva. Kad mleko provri ukuvati puding. Ostaviti da se ohladi. Kada se puding ohladio izmutiti ga sa puterom i šećerom u prahu. Sve lepo sjediniti.
3.
Pomoću male čašice iz ohlađene kore vaditi krugove. Spajati po dva kruga (jedan žuti jedan braon) sa kašičicom fila. Staviti malo fila i sa strane pa šubarice uvaljati u kokos (sa strane).Istopiti čokoladu sa uljem pa preliti svaku šubaricu.
Početna Stranica
» Subarice
Subarice
Objavljeno 02:12:00 |  u Ostali deserti
Like i podijelite recept

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.